Βιολογικό Αγρόκτημα Οργόνης

English (Αγγλικά)

Η ιδέα δημιουργίας του αγροκτήματος ξεκίνησε πριν 15 χρόνια. Η φαντασία μας και η λειτουργικότητα άρχισε να μας καθοδηγεί και εμείς ως οικογένεια αρχίσαμε να δημιουργούμε.

Τα παλιά ερειπωμένα κτήματα και η εγκαταλειμμένη γη μεταμορφώθηκαν σιγά σιγά σε βιώσιμα, παραγωγικά. Εξελίχτηκαν μαζί μας και τα καλλιεργημένα αγροτεμάχια, που είχαμε.

“Είχα την ιδέα τότε, ότι ο καθένας μας προσπαθεί να φτιάξει τον παράδεισό του με κάποιο τρόπο έξω του και μέσα του”

Βέβαια με το χρόνο καταλάβαμε, ότι ένα αγρόκτημα είναι μια συνέχεια, μια εξέλιξη, που δεν τελειώνει ποτέ. Συνέχεια διορθώνονται, προστίθενται, δημιουργούνται και αλλάζουν πράγματα!

Η επιθυμία μας να γίνονται όλα αυτά με αειφόρο τρόπο, έγινε μέσω της βιολογικής και φυσικής καλλιέργειας και άλλων μεθόδων.

Το όνομα του κτήματος προέρχεται από την έννοια Οργόνη, μια μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη του Βίλχελμ Ράιχ, που σχετίζεται με τον αιθέρα των Αρχαίων, το τζι των Κινέζων, το πράνα των Ινδών.

Είναι η κοσμική ζωτική μας ενέργεια, που είμαστε μέρος της. Η φιλοσοφία και έρευνά μας, όσο και αρκετές εφαρμογές, όπως ο οργονοσυσσωρευτής, η σπονδυλοθεραπεία σχετίζονται με την Οργόνη!

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά κατά την επίσκεψή σας ή τη διαμονή σας στο αγρόκτημά μας.