Τοποθεσία

English (Αγγλικά)

Το αγρόκτημα βρίσκεται στο Νομό Ηρακλείου Κρήτης (στίγμα 35.220751, 25.295476), περίπου 35 λεπτά από το Ηράκλειο, κοντά στο χωριό Καστέλλι Πεδιάδος, νοτιοανατολικά του Ηρακλείου, στο Ομφάλιο Πεδίο της Πεδιάδος, όπου κατά τη μυθολογία ήταν το σημείο πτώσης του ομφάλιου λώρου του Διός κατά την μεταφορά του.

Οδηγίες

Από το Ηράκλειο υπάρχουν τρεις τρόποι για να φτάσετε σε μας:

  1. Από Ηράκλειο και αεροδρόμιο κατευθυνθείτε προς Άγιο Νικόλαο μέσω εθνικής οδού. Μετά από 4 χιλιόμετρα στρίβετε δεξιά προς Επισκοπή. Μετά την Επισκοπή συνεχίζετε προς Μονή Αγκαράθου – Καστέλλι. Στα 5 χιλιόμετρα πριν το Καστέλλι βρίσκεται το χωριό μας οι Απόστολοι. Στη μέση του χωριού θα δείτε ταμπέλες που θα σας κατευθύνουν στο αγρόκτημά μας. Η διαδρομή αυτή είναι 26 χιλιόμετρα. Χρόνος μετάβασης: 26 λεπτά.
  2. Παίρνετε την εθνική οδό για Χερσόνησο και στρίβετε δεξιά για Καστέλλι στην διακλάδωση Καστελλίου-Οροπέδιο Λασιθίου, λίγο πριν την Χερσόνησο. (Αυτή τη διαδρομή ακολουθούν και όσοι έρχονται από Χερσόνησο.) Στην επόμενη διακλάδωση Καστελλίου-Λασιθίου στρίβετε πάλι δεξιά για Καστέλλι. Φτάνοντας στο Καστέλλι στρίβετε δεξιά προς το Ηράκλειο (παλιός δρόμος). Στα 5 χιλιόμετρα θα βρείτε τους Αποστόλους. Στη μέση του χωριού βρίσκεται η κεντρική μεγάλη εκκλησία. 100 μέτρα πιο πάνω υπάρχουν ταμπέλες, που θα σας κατευθύνουν στο αγρόκτημά μας. Χρόνος μετάβασης από τη διακλάδωση Χερσονήσου της εθνικής οδού: 20 λεπτά.
  3. Από Ηράκλειο παίρνετε τον καινούριο δρόμο για Βιάννο-Αρκαλοχώρι. Στη διακλάδωση Πεζών στρίβετε αριστερά προς Καστέλλι μέσω Αγ. Παρασκιών. Φθάνετε στους Αποστόλους, στη μέση του χωριού περίπου θα δείτε τις ταμπέλες, που θα σας κατευθύνουν στο κτήμα μας. Χρόνος μετάβασης: 35 λεπτά.

Τηλεφωνήστε μας για κάθε σας πρόβλημα.